Massimo Ibn Mirokan


Massimo Ibn Mirokan
(Mirokan x Marenga/Menes)
Født 2003 / Mørk brun (EeAa) / 147 cm
SCID fri - CA fri - LFS fri - OCD fri

Galleri

Afkom i
Danmark, Tyskland, Holland, Østrig, England, Belgium, Grækenland, Qatar & Iran

Massimo bestod i september 2012 en 30 dages materialprøve i DSP regi med et tilfredsstillende resultat.
Massimo er pr. 2013 godkendt til avl som licenshingst i Welsh forbundet

Bedækningsbetingelser

Massimo er Champion Producer!!


Siden jeg besøgte Sax´s hjemmeside første gang har jeg beundret Massimo Ibn Mirokan og vidst at en eller anden dag skulle han tage del i mit avlsprogram på enten den ene eller den anden måde. Det blev realiseret i 2007 med købet af hoppeføllet Elunah Monpelou (efter Massimo) som samtidig var min første rene russer og starten på "Den Russiske Revolution" på Davidson Arabians. I november samme år besøgte jeg Sax og så blandt andet Massimo og min passion for ham blev absolut ikke mindre den dag. Min jagt på den unikke rene russerhingst fortsatte og det samme gjorde mine regelmæssige besøg på Sax ´s side.

En lørdag i Oktober 2009 smuttede jeg så igen forbi Sax´s side og selvfølgelig et smut forbi hingstesiden og salgssiden - Gisp.. Massimo Ibn Mirokan var sat på salgssiden.. Et telefonopkald senere var jeg i en større diskussion med mig selv - mit hjerte og min intuition sagde JA - men efterhånden begrænset fold-/staldplads og antallet af hingste i forvejen gjorde at fornuften sagde NEJ..
Men hellere fortryde at have grebet chancen da den var der, end at fortryde resten af mine dage at jeg ikke greb den da den var der... Efter et par søvnløse nætter var beslutningen taget og i løbet af nogen få dage ankom Massimo Ibn Mirokan til sit nye hjem i Danmark.

Massimo er efter Champion & Gold Ribbon stallion Mirokan som er efter Multi champion og European Champion Mirok Monpelou, der jo som navnet siger er avlet samme sted som vores Massimo-datter Elunah Monpelou.

Massimos mor er den fantasiske Menes datter Marenga som foruden selv at være European Champion er mor til en lang række succesfulde afkom, hvor især Massimo´s helbror Massai Ibn Marenga ejet af Darius Arabians, Tyskland bør fremhæves både for hans egne og hans afkoms resultater.

Massimo er far til en lang række afkom i Europa. Blandt andet en af de bedste avlshingste hos SAX Arabians, Tyskland - Amir Ibn Al Amrya, Masud T der går som show og avlshingst i Holland ligeledes med stor succes. Han har bøde sønner og døtre aktive i distance sporten og flere af hans døtre er aktive som avlshopper hvor flere giver ret gode afkom - vores egen Massimo datter Elunah Monpelou er bestemt ingen undtagelse.

Massimo er en fantastisk hingst - mage til look, attitude og udstråling på en så fantastisk ren russisk stamtavle skal man lede længe efter.
Han er en energibombe at se på og altid fuld af narrestreger, men så snart han får sadel og rytter på bliver han straks en anden hest - han er cool og fornuftig og meget nem at ride, dog til tider lidt doven smil.

I 2012 aflagde og bestod Massimo de Danske Sportsponyers materialprøve med et tilfredsstillende resultat.
De var en hård omgang for os begge at komme igennem, jeg havde mange frustrationer undervejs og var tæt på at hente ham hjem undervejs i forløbet.
Massimo er i forhold til sin alder langt bagud rent ridemæssigt, og da han har været brugt i avlen siden han var 2 år gammel - har han til tider været lidt af en udfordring for Kowalski og Team. Han er jo ganske naturligt en "voksen" hingst og dermed lidt anderledes en de 3-4 års de normalt har til prøve.
Men vi kom igennem og endda med 8,5 for ridelighed som højeste karakter :-)


Show record:
2011: Nationalt show, Billund - 3. plads
Junior Champion, International, Amateur show Kevelaer, Tyskland
Klassevinder & Junior Champion, International C-show, Strohen, Tyskland
2. plads, Arabica Schotten, Tyskland
3. plads International B-show, Deurne, Holland
3. plads German Nationals, Neustadt-Dosse, Tyskland
3. plads National C-show Arabica, Frankfurt, Tyskland
Silver ribbon, Stallion Licensing show, Aachen, Tyskland

Afkom hos os:
2007: Elunah Monpelou (Massimo Ibn Mirokan x Wushika Monpelou)

2011: D. Massive Touch, out of Zeems Cheeky D.
2011: Amazing Grace D., out of AF Escada


Klik her for flere billeder af Massimo

Massimo Ibn Mirokan Mirokan Mirok Monpelou Vatican Kumir
Nevesta
Gamila de Monpelou Mirok
De Monpelous Berseba
Merana Menes Nabeg
Metropolia
Nascha Neman
Neschi
Marenga Menes Nabeg Arax
Nomenklatura
Metropolia Priboj
Mammona
Marai Kilimandscharo Aswan
Karta
Metelica Aswan
Madera